Електрофурнітура Luxel – безпека та комфорт

Електрофурнітура відноситься до обов'язкового обладнання, без якого неможлива робота електроприладів. Від якості продукції залежить безпека і зручність споживання електроенергії, магазин електрофурнітури Luxel пропонує широкий вибір товарів власного виробництва з гарантованою якістю та сертифікацією.

Вироби торгової марки Luxel виготовляються із нетоксичного пластику, каучуку, струмопровідних жил. Матеріали не завдають шкоди навколишньому середовищу та здоров'ю людей. Автоматика контролю перепадів напруги, відключення при короткому замиканні в подовжувачах попереджає вихід з експлуатації техніки та устаткування. Дизайнерські рішення розеток та вимикачів дозволяють ефектно доповнити інтер'єр.

Подовжувачі: особливості вибору

Одним із приладів, що забезпечує підключення мобільної техніки, кількох споживачів відразу або віддалених від стаціонарної розетки електроприладів є подовжувач. Залежно від призначення подовжувач поділяється на категорії:

  •   багатомісний - живить одночасно від 2 до 6 приладів;
  •   одномісний - розрахований на живлення переносного електроприладу (дриль, газонокосарка);
  •  з кнопкою вимкнення – підходить для простоти вимкнення техніки без виймання вилки з розетки;
  •  подовжувач та мережевий фільтр – два в одному виріб, призначений для захисту техніки (використовується для оргтехніки);
  •  із заземлюючим контактом – захищає від ураження струмом.

 При виборі звичайного подовжувача для підключення одного-двох споживачів слід звертати увагу на потужність (бувають до 1 кВт, більше 2.5 кВт, до 2.2 кВт), перетин кабелю, а також довжину дроту. Якщо розетка одна, наприклад, на кухні, а побутової техніки багато, підійде подовжувач із кнопкою. Для підключення великої побутової техніки (холодильник, телевізор, бойлер) краще подбати про безпеку та підібрати мережевий фільтр.

Мережевий фільтр – гарантія захисту техніки

Витримати велике навантаження, перешкоди в мережі електропередач здатні не всі електричні подовжувачі. Мережеві фільтри мають конструктивні особливості, які запобігають поломці включених в них електроприладів при стрибку напруги, нестабільному струмі.

Такі подовжувачі оснащені схемою захисту, дроселем, конденсатором та варистором. У разі аварії чи перешкод на лінії згоряє запобіжник, відбувається автоматичне відключення, перешкоджаючи псуванню майна. Запобіжник зазвичай розташований у зручному місці для легкої його заміни.

Переваги електрофурнітури Luxel

Компанія Luxel створює високоякісну електрофурнітуру, для якої характерні:

  •  естетичність – компактні розміри, лаконічні форми;
  •  зручність застосування – продуманий дизайн, конфігурація та конструкції;
  •   багатофункціональність – розетки з USB, вимикачі із регулятором світла;
  •  практичність - використання клапанів, що закривають отвори від пилу, герметичність, що запобігає попаданню вологи.

У виробництві Luxel використовується новітні технології, тому продукція відповідає вимогам світових стандартів.

Корзина покупок
Ваш кошик порожній