Led-світильники – поєднання ідеальних якостей

Led світильники – найкраща альтернатива поколінню люмінесцентних та галогенових ламп. Світлодіоди нового покоління за всіма параметрами перевершують застарілі види освітлення, тому широко використовуються в домашньому інтер'єрі, офісах, комерційних та промислових будинках.

Чому краще купувати світлодіодні світильники?

При виборі освітлювальних приладів покупці віддають перевагу таким характеристикам:

  •  висока ефективність - при малому споживанні електрики забезпечене яскраве світло;
  •  економія – у кілька разів економічніша, ніж «галогенки» і в десятки разів дешевша, ніж лампи розжарювання;
  •   тривалий термін служби – середня тривалість роботи 20 років;
  •   екологічність – відсутні шкідливі компоненти та небезпечні для здоров'я речовини, токсини;

 пожежна безпека – навіть при великій потужності та високій світловіддачі світлодіоди не нагріваються, не віддають тепло, тому безпечні при контакті з легкозаймистими матеріалами.

Завдяки різноманітній конструктивності можна знайти моделі для встановлення накладним, прихованим, підвісним методом, настінного, стельового та навіть підлогового типу.

Лід-освітлення – необмежена свобода для дизайнера

Завдяки найширшому дизайнерському асортименту купити лід - світильники можна в будь-якому розмірі, формі, стилі, з декором, з різних матеріалів. Завдяки світлодіодній техніці можна реалізувати складні світлові концепції усередині приміщень.

Каталог магазину Luxel пропонує варіанти освітлення для будь-яких завдань.

Функціональне висвітлення

Панелі, люстри, підвісні лампи встановлюються для освітленості конкретних зон, наприклад кухонного столу, зони для читання або роботи. У дитячій кімнаті таким приладом може бути настільна лампа led .

Загальне освітлення

Панелі, накладні та стельові світильники, прожектори з широким кутом розсіювання (180 градусів) вирішують питання основного світла у просторих приміщеннях, таких як класи, офіси, магазини, склади.

Декоративне підсвічування

Точкові світильники, що вбудовуються, дозволяють виділити складні стельові форми, багатоярусні стелі, контур меблів, ніші.

Локальне освітлення

За допомогою бра, лід-спотів, світлодіодних стрічок вдається досягти різних рівнів освітленості, виділити окремі зони, зробити акцент на конкретних деталях інтер'єру.

За допомогою лід-ламп можна досягти розширення функціональних можливостей світлотехніки. Наприклад, світлодіодний світильник з датчиком руху дозволяє економити і одночасно виконувати охоронну функцію, включаючись тільки при наближенні людини. Опція димування забезпечує можливість збільшувати або зменшувати інтенсивність свічення, створюючи робочу чи романтичну атмосферу. З пультом керування вирішується питання комфорту керування світлом. З моделями Downlight можна організувати ефектне підсвічування, фокусуючи промені на елемент декору, архітектурну деталь, вітрину.

Консультант магазину Luxel допоможе підібрати відповідні лід-світильники в залежності від вимог до світла, місця встановлення та поставлених завдань.

Корзина покупок
Ваш кошик порожній