Світлодіодне освітлення для дому та офісу Luxel – практичне рішення з незаперечними перевагами

Світлодіодне освітлення є оптимальним рішенням для житлових, комерційних та адміністративних об'єктів. Сучасні світлодіоди видають приємне, натуральне денне світло, яке не дратує і створює комфортну атмосферу. Компанія Luxel пропонує великий асортимент освітлювальних приладів на світлодіодах власного виробництва з доставкою по всій Україні. Пропонуємо ознайомитись з основними видами світлодіодної освітлювальної продукції Luxel.

LED світильники

Світлодіодні світильники гармонійно вливаються в інтер'єр та стають естетичним доповненням загальної картини. Вони бувають вбудовуваними та накладними, випускаються у пластиковому та металевому корпусі, ідеально підходять для організації точкового освітлення. 

LED світильники 5Т

Світильники форм-фактора 5Т відрізняються витягнутою формою. Вони призначені для заміни люмінесцентних світильників довжиною 30, 60, 90 і 120 см. Верхня частина лампи закрита матовим склом, що створює розсіяне світло. Короткий корпус оснащений кріпленням для настінного монтажу. 

LED світильники з пультом керування 

Світильники з пультом дистанційного керування – нове слово у світі побутового та офісного освітлення. Вони оснащені регулюванням потужності та різними режимами, які комфортно перемикаються натисканням кнопок на пульті. Представлені у різних форм-факторах.

LED панелі

Повноважні панелі відмінно підходять для інтер'єрів у стилі ганьби-тік, мінімалізм, модерн. Універсальне джерело освітлення створює яскраве світло, що не напружує очі, при цьому не виділяється із загальної картини завдяки лаконічному дизайну. Накладна конструкція полегшує монтаж. Купити led панель – правильне рішення для цінителів практичності та економії. 

LED панелі з декором

Для житлових інтер'єрів компанія Luxel створила панелі зі стильним скляним декором, який створює ореол, що світиться, навколо приладу. Декоративні LED панелі бувають круглими та квадратними, завдяки чому можна підібрати рішення на будь-який смак. 

Настільні LED лампи

Якісне освітлення робочої зони забезпечує лампа настільна світлодіодна . Вона створює спрямований світловий потік із природною денною температурою свічення, який не сліпить і запобігає перенапрузі очей. Настільні лампи представлені у різних варіаціях:

  • високі;
  • низькі;
  • з регулюванням інтенсивності світла та кута нахилу;
  • з сенсорним та кнопковим управлінням;
  • функціональні (здатні виконувати роль нічника). 

Фітосвітильники LED 

Для любителів кімнатних рослин Luxel випускає фітосвітильники з синьо-червоним та білим світловим спектром, що імітують сонячне світло. Вони сприяють росту та правильному розвитку рослин, прискорюють та подовжують цвітіння. Такі світильники незамінні взимку та при цілорічному дефіциті сонця. 

Переваги продукції Luxel

Продукція Luxel виробляється із застосуванням передових витратних матеріалів, завдяки чому має підвищений робочий ресурс – не менше 5 років. Вона забезпечує яскраве світло без мерехтіння протягом усього експлуатаційного періоду. Вибирайте якісне та насолоджуйтесь високою енергоефективністю!

Корзина покупок
Ваш кошик порожній