Світлодіодне освітлення для вулиці від Luxel – вночі світло та комфортно як вдень

Світлодіодне освітлення прибудинкової території – це вигідний варіант у плані економічності та ефективності. LED лампи видають потужний, яскравий світловий потік, якого цілком достатньо для забезпечення хорошої видимості у темний час доби за будь-якої погоди. Купити ЛЕД прожектор за вигідною ціною, здатна задовольнити всі потреби сучасної людини, можна в інтернет-магазині виробника Luxel. 

Що ми пропонуємо для прибудинкової території?

У нашому асортименті для вулиці представлені потужні світлодіодні прожектори у чорному та білому стильному корпусі з різною кількістю світлодіодів, що впливає на яскравість. Також у каталозі представлені автономні освітлювальні прилади:

  • таблички «вихід» з написом українською та англійською мовами;
  • світильники та ліхтарі на сонячних батареях, що не потребують підключення до електромережі, з датчиком руху.

Перераховані електроприлади розраховані на експлуатацію просто неба і захищені від несприятливих впливів зовнішнього середовища. Якщо планується висвітлити терасу або альтанку, ми можемо запропонувати купити світлодіодну панель для монтажу на стелю, яка гармонійно вливається в загальний стиль і не привертає зайву увагу.

Ознайомитись з каталогом можна у будь-яку вільну хвилину. У розділі «Розпродаж» ви знайдете акційні пропозиції за мінімальною вартістю. 

Переваги продукції Luxel 

Наші освітлювальні прилади вибирають через:

  • високої якості, підтвердженої випробуваннями;
  • відповідності європейським стандартам та нормам;
  • тривалого терміну служби (мінімум 5 років) та офіційних гарантій від виробника;
  • постійної яскравості протягом всієї експлуатації (світлодіоди не тьмяніють і не блякнуть за умови відсутності пошкоджень);
  • безпеки для людини та екології за рахунок відсутності токсичних речовин у складі;
  • різноманітності вибору (асортимент регулярно поповнюється);
  • невимогливості до умов використання (LED лампи не бояться вібрації, механічних навантажень, перепадів температур).

Ми ретельно контролюємо всі етапи виробництва, щоб переконатися у відповідності товару до заявлених характеристик. Завдяки цьому замовивши LED світильник вуличний у нас, ви не розчаруєтесь. 

Чому з нами співпрацювати вигідно? 

Ми не просто постачальник, а виробник світлодіодного освітлення. Тому наші обіцянки – не пусті слова. Ми дбаємо про якість виробів та цінуємо репутацію. При цьому вартість електроприладів залишається лояльною та підйомною для кожного покупця.

Надсилаємо світлодіодні вироби в будь-які міста України Новою Поштою. Незалежно від обсягу замовлення комплектуються оперативно і в день оформлення вже готові до відправки. Ми не змушуємо клієнтів довго чекати. За потреби допомагаємо визначитися з вибором за допомогою кваліфікованих консультацій.

Корзина покупок
Ваш кошик порожній